länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 19 augusti 2015

Älskade unge

Hej,

Vilka härliga sommardagar vi haft de senaste dagarna!! Wow, vilken energi det ger!! Hoppas det håller i sig ett tag till.

Det jag idag visar var det som jag började scrappa och som trollband mig till scrappbooking, en vanlig hederlig layout. Vit botten är trevligt att arbeta med och passar oftast mycket bra, då kan jag gå lös med färger på papper och dekorationer.

Lite små prickar har jag stansat ut från en söt liten blom-dies i olika storlekar. Jag har också dekorerat med färglada blommor från Prima

En trädekoration blir en fin kant på fotots ena sida, en bred spets i bomull, en större blomma av samma dies som de jag tidigare nämnde och sen ett hjärta i typ gummi som jag hittade i en lådan när jag rotade bland gamla saker är det som pryder min layout.

Layouten i helhet, med bomull, trä, gummi och färglada blommor.

Material från Moa Pyssel:


Önskar er alla en härligt och fin onsdag.
Kram från mig,
 
 


Inga kommentarer: