länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 3 augusti 2015

Bidrag nr 10 och 11 kom in igår

Hejsan!

Jo, det kom två till bidrag igår som jag inte hunnit blogga än. Så de presenteras här!

Nr 10 kommer från Sofi. Sofi skrev:

Direkt när jag såg digistämpeln tänkte jag på vilken bra titel på en LO med alla mina barn den skulle bli. Och så fick det bli.  Jag skrev ut digistämpeln i rätt storlek och klippte ut den. Sen lekte jag loss med massor av färg, stämplar och lager på lager som det brukar bli när jag scrappar. Bara ett fåtal dekorationer fick pryda LOn så att blickfånget inte skulle tas bort ifrån den snygga digin och mina fina barn.
Tack så mycket för den snygga digin, den kommer säkerligen att användas igen :)


Lottas kommentar:
Åh vilken läcker LO! Älskar hur både stämpeln och fotot är i blickfånget tillsammans!
Underbara färger och design på din layout. :)

Nästa bidrag, nr 11 kommer från Margareta. Margareta skrev:

Hej!
Jag har tillverkat ett kort av lite blommor och band men jag kan inte komma på var jag köpt dem, en dies, och
jag har också med en bild av en söt hund. Jag har även med en fin stämpel som är designad av Lotta Nordstrand.
Tack för den fina digistämpeln!


Lottas kommentar:
Så gullig hund! Jag tycker också mycket om rutigt, snyggt med rutor i olika storlekar. Jättefint kort!
Inga kommentarer: