länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 24 september 2015

Dreamy

Hej!

Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut. Planerar ni något roligt att göra eller är det till och med så att ni kanske är sugen på att pyssla och färglägga lite?
Jag ska försöka ta mig tid till lite pyssel kanske hinner jag med något kort eller annat skapande?!
Fler som jag som känner att man har för många idéer till antalet tid man kan pyssla? Jag brukar försöka dela upp och skapa lite nu och då.
Vissa saker behöver ligga till sig lite ;)

Ni har väl inte missat de härliga stämplarna från Saturated Canary främst tänkte jag på deras Clearstamps som MoaPyssel har hemma? De kostar ju endast 59kr och självklart frifrakt!
Visst är denna söt? Älskar den!

Men idag tänkte jag visa på en annan av Saturated Canary - Clearstamp som jag har färglagt och använt på ett kort jag skapat. Det är nämligen Sitting Pretty! Visst kan man inte göra annat än att älska dem?

Jag har färglagt med distress markers och jag gillar verkligen denna stämpel! Finns ju så många saker den passar till eller hur?
Runt kanten på motivet valde jag att stämpla med en embossingdyna och valde att stämpla med Stempelgledes splash stämpel och därefter stö på Frantage embossingpulver.

Jag valde att skapa mitt eget mönsterpapper för att ha under motivet. Inka Gold, schablon och en bit cs så kan man komma långt!

Bakom sugrören ser ni en liten del av mönstret som är målat/kletat med Inka Gold - Silver.
Jag tyckte stämpeln såg lite drömmande ut och därför tyckte jag att några trasselhögar utav vit sytråd kunde göra blomarrangemanget så att det passade till stämpeln. Vad tycker ni bu eller bä? Ska vi skapa med vanlig sytråd? I mina blomarrangemang älskar jag att variera mängder med blommor så även på detta kort. En vit Magnolia ros, En vit snurrblomma, En stor krysantemum och lite andra blommor. Denna gång valde jag även att ha seam binding band och síden band vid blommorna. och under den stora krysantemum blomman satte jag även en nyckel gjord utav Martha Stewarts Papperslera och glittrade på den och blommorna med glitterlim.
Jag stämplade MoaPyssels egendesignade Grattis-stämpel "lite slarvigt" och distressade kanterna med milled lavender och black soot. Stansade ut den med Crealies härliga moln die! Helt underbara dies! Och bakom stansade jag med det större molnet i dies-settet på Vellum.
Här ser ni hela kortet och ser då även att jag använt lite spets och lite ostduk.
Jag har bara stansat med Crealies dies kvadratiska med stygn, molnen och jag stansade även ut stämpeln med en av deras dies. Ni glömmer väl inte bort att MoaPyssel har bra pris på deras dies samt att det är fraktfritt! Så lätt att glömma bort att MoaPyssel faktiskt har fraktfritt på det mesta(förutom skrymmande som papper Men det har Lotta märkt upp så bra!)Material från MoaPyssel:Kram och ha en härlig pysselhelg ifrån mig, Jojo

Inga kommentarer: