länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 18 november 2015

Criss cross julkort i rött!

Hej!

Japp, idag visar jag ett julkort. Mitt första julkort för 2015 är ett kort i underbart och härligt rött! Jag erkänner att jag gillar den klassiska röda färgen som hör till julen, sån är jag...

Jag har baa använt vitt och rött i mina dekorationer, bla vita hydrangea, en vacker röd ros och fina kvistar från Magnolia som jag stansat ut det rött cardstock.

Jag har gjort ett criss cross kort. Det är kul att exprimentera och prova något annat än min vanliga vikning. Ett cardstock är det som behövs, sedan ett par mönstrade papper och så är det bara att vika och skära.

Vackra papper är väl alltid galet kul att arbeta med. När jag fick dessa papper, kände jag bara WOW!! Jag tycker de är "juliga" och precis i min smak. De har en klar färg och är lite blanka till ytan. Bilden som jag använt var så söt, eller hur?! Finns många olika motiv från Dixi Toppers.

Beklagar att bilderna inte är de bästa...regn och grått väder krävde blixt, det gillade inte det blanka pappret...

Det som stoppas in i kortet och där jag tänker skriva min julhälsning på, är dekorerat med rött seam binding, härligt klarlackat äpple och en stjärna.


Material från Moa Pyssel:
Prima - Interlude - rött (slut i lager)


Trevlig dag till er!!
Kram från mig,
 

Inga kommentarer: