länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 26 november 2015

Rödbrunt julkort

Hejsan!
Idag är det Torsdag och jag, Jojo, är tillbaka efter några dagars semester i Rom.
Kan säga att det var kallt att komma hem till kylan.. Men så i Tisdags så kom det äntligen lite snö här och jag fick en längtan till Jul.. Så vad gör man inte efter många dagars semester från allt pysslande?! Jo jag tog fram det senaste DT-kittet jag fick med tex Dixi Toppers som är så fina och lite annat juligt och skapade ett Julkort. Ett Julkort med en annan tolkning av skissen till utmaningen.
Jag är så glad att det är så många som vill vara med i tävlingen och tolka skissen! Jag får så mycket inspiration!

Till mitt julkort har jag såklart använt mig utav Dixi Toppers med de röda skona (finns även som bruna)!
 I Moa Pyssels webbutik finns många olika att välja bland!


Denna valde jag! Visst är de fina? Jag älskar dessa!
Brukar ni ha undvika att handla tex blommor i en viss färg?
Jag är sådan just röda blommor upptäckte jag att jag hade väldigt dåligt med så vad gör man inte om att beställa lite ifrån Moa Pyssel! Jag köpte två olika paket ett med stora röda/vita samt ett paket med de mindre rödarosorna. Jag använde lite inka gold på blommorna för att få lite skimmer!
Jag stansade ut en vit gran för att ha bakom i blomarrangemanget,dien är från Memory Box. En rosett i röd Seam Binding band! Såå Juligt röd! I Love!
Samt att jag även på detta kort använde några snurrblommor samt det röda hjärtat som Lotta skickade i DT-kittet, Läcker eller hur? Jag gillar den massor!

Snöflingor som jag har på skissen fick denna gång vara snöflingecharms !
Jag fick en idé om att God Jul skulle hänga i ett natursnöre lite som julgransbelysning. Hängde upp dem i två små klädnypare som jag målade lite inka gold på! God Jul är stämplad med Marianne designs dies och stämplar,Collectables COL 1380.

Bakgrundspapperet och skona kommer båda ifrån Dixi och här har jag stansat ut dem med hjälp utav Crealies fyrkantiga dies med stygn runt om! Och på ramen till skona har jag även använt en "gammal förälskelse", Stickles! ibland är det lite roligt att ta fram sådant man förr bara hade som ett måste på kort för att hitta tillbaka till dem!


Jag hoppas ni gillar kortet!

Ni som ännu inte skapat ett kort till utmaningen tycker jag ska skapa ett nu de sista dagarna som är kvar! Den 28:e klockan 23.59 avslutas tävlingen så kämpa på! Skriver man inte en kommentar med en länk till bidraget så ser inte vi vart vi skall hitta er och ni är då inte med i tävlingen, så länka på!

Tyvärr har vi märkt att länkarna inte blir klickbara i kommentarerna Men vi får helt sonika kopiera och klistra in i adressfältet för att se varandras bidrag!

Här hittar ni tävlingen!

Kram och Lycka till!

Jojo
Inga kommentarer: