länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 22 november 2015

Skisstävlingen

Hej på er!

Det var ett bra tag sedan jag bloggade men ibland har man upp och ner gångar i sitt skapande och jag har just haft en väldig nergång när inget har funkat men nu tänkte jag visa ett julkort där jag utgått från Jojos underbara skiss till tävlingen och sedan dixi toppers fina bilder på den.
Pappret är från maja design.

Glöm inte bort tävlingen den pågår till den 28 nov och man kan vinna ett presentkort på Moa pyssel så skapa på nu.

Så här ser skissen ut.
Blommor valde jag röda rosor som jag kladdat lite inkagold i guld och sedan glitter i form av stickles. Lite spret och en av magnolias juldies bakom. Spellbinders ram bakom den fina dixi toppersbilden. På ramen satte jag röda rhinestones.


Text och snöflinga stämplat på krympplast som jag klippte som tags gör en perfekt utsmyckning på kort och annat alster.


En stämplad text från en magnoliastämpel blev det nere i hörnet.


Inuti valde jag samma spellbinders men satte vita halvpärlor som extra effekt runt om som skulle rama in. 


 Sen kortet i sin helhet. Bakgrundspappret har jag även ströt frantage i shabby white för lite effekt.

Kram Pia Puma

Material från Moas pyssel

Mönsterpapper från Maja design

Dies

Inga kommentarer: