länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 3 december 2015

Svenska folket, Skisstävlingen har ett resultat...

Hej!

Jag hoppas att veckan har varit bra för er, jag (Jojo) har äran att idag göra denna vecka ännu lite bättre för en person genom att ge denna personen ett presentkort hos Moa Pyssel!

Jag har blivit så otroligt glad för alla fina bidrag ni visat oss, hela 21(!!!!!)st deltog i tävlingen! Jag är överlycklig att ni alla 21 st ville vara med och tolka skissen jag gjorde. Alla korten hade något jag gillade något som gjorde deras kort speciellt! Därför behövde vi några extra dagar på oss att gå igenom bidragen för att till slut kora vinnaren!

Det vinnande kortet har en härlig vintrig och julig känsla i sig. Glitter och Bling och otroligt fina och snygga stora blommor och inte minst att hon faktiskt använt något (som är en annan hobby jag håller på med) Virkat!


Super stort grattis till Annelie! Maila in till Lotta på Lotta@moapyssel.se och uppge vinnare skisstävling 2015 så kommer presentkortet på 100kr att dyka upp när Lotta får möjlighet!

Här ser ni Annelies underbara tolkning av skissen! Vill ni kolla på hennes blogg hittar ni den här http://annelieskort.blogspot.se/2015/11/skisstavling-hos-moa-pyssel.html
Stort tack till Annelie och alla ni 20 st andra som var med i tävlingen!

Ps eftersom det var så många som ville vara med och tävla kanske jag får möjlighet att ha ytterligare en tävling framöver. Tyvärr ingen fler innan jul men jag får prata lite snällt med Lotta så kanske det kommer en tävling i Januari!Kram, Jojo

1 kommentar:

Annelie sa...

Men åh vad roligt, tusen tack, jag mailar bums :)