länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 7 januari 2016

Inte bara papperspyssel...

Hej och God fortsättning på er allesammans!

Jag hoppas erat nyår har varit trevligt med god mat och lite trevligt sällskap!

Idag gör jag mitt första inlägg för i år, Jag, Jojo, har ju inte hunnit varit med så länge (inne på mitt första år) så detta med ett nytt år känns som en ny milstolpe för min del! Detta år då jag förhoppningsvis firar ett år i Design Teamet, det känns stort!

Idag tänkte jag visa något helt annat än papperspyssel.. Jag tänkte faktiskt visa er något som jag skapat med varor som kommer ifrån Moa Pyssels fysiska butik som jag av en händelse la märke till dessa produkter och det var då självklart att jag pratade med Lotta om det jag sett! Och voilà Lotta fixar det man önskar!

Jag har pysslat med att göra armband och använt några olika pärlor ifrån butiken!
De stora vita med skimmer kommer ifrån Moa Pyssel! De är så fina så det har blivit några armband med dessa!  De säljs i strängar och det var väldigt många i en sträng! Perfekt!

Några armband till dottern har det också blivit!
De ljusrosa stora pärlorna kommer även dessa ifrån Moa Pyssel! Moa Pyssel har flera olika färger så är ni intresserad så skicka ett mail till Lotta!


Ett vänskapsarmband samt ett armband med rosa små pärlor! Jag älskar rosa!


Jag valde att stansa ut magnolias so wrapped Tilda lace! Och stämplade med Moa Pyssels grattis-stämpel, gjorde en rosett av rosa och vitt seam binding band lyx (jag älskar dessa band och speciellt lyx-varianten)! En perfekt födelsedagspresent!

Hoppas ni gillar det trots att det inte var mycket papperspyssel denna gång! Och saknar ni något i webbutiken så kan ni alltid kontakta Lotta, endera har hon det i fysiska butiken eller också kan hon säkert ta hem det!


Kram, Jojo 1 kommentar:

Unknown sa...

Å så fina armband! Vad kul att se annat pyssel än scrapp då jag håller med att man kan hitta massa kul