länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 3 januari 2016

Tändsticksaskar

God fortsättning på er och det nya året.

Jul och nyår är nu förbi och vi blickar framåt mot nya mål och idag tänkte jag visa ett par dekorerade tändsticksaskar som jag gjort. Jag vet att julen är över men tända ljus vill vi ju fortfarande ha även om det kanske är batteriljus eller riktigt kan det vara fint med en dekorerad tändsticksask som prydnad om man nu inte vill använda dem.

Jag har använd mig av både spillbitar och Moa material som jag haft hemma. För visst samlar man på sig en massa rester som bara ligger där.

Först ut är ett i blått och vitt. jag har använt mig av två askar som jag satt ihop.Ett blått band och blommor fick bli den enkla dekorationen och tittar man lite nog är även det vita pappret embossat.


Den underbara vinterbilden är en av Dixi toppers och Moa har många olika motiv att välja på. Allt från hobby, sport, landskap och djur.
Min andra ask är en lite större modell och här har jag använt mig av spillbitar från Maja designpapper.  Inte alltför mycket dekoration här heller utan den underbara diesen från nellie snellen gjorde en hel del. Lite matchande brun färg på den också.


Några figurer jag hade hemma fick dekorera den också. Leran är Martha Stewarts och det är i mitt tycke den bästa då den är smidig att jobba med, torkar lagom snabbt och när den väl är torr så är den väldigt hållbar och följsam.

Stämpeln är min egen men det går ju i stort sett använda vad som helst. Vilken text man vill, kanske målad bild eller en bild från Dixi toppers, ja valet är många vilket jag älskar.

Hoppas ni får ett underbart pysselår och jag önskar er en god fortsättnin.
Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel

Dies


Inga kommentarer: