länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 21 februari 2016

Baby boy kort

Tänkte visa er ett sött litet pojkkort som jag fick till här hemma. stämpeln har jag haft liggandes uppstämplad bra länge så det var den första som jag färglade i min nya pysselhörna. Även kortet var det första och då jag haft uppehåll ett tag nu var jag lite ringrostig och tänkte väl inte riktigt klart. Glad i hågen satt jag och skar och klistrade tills jag fick se att jag satte mönsterpapper och stämpelmotiv åt fel håll..... suck.

Fick genast massera mina små geniknölar och försöka lösa situationen för jag ville ju använda både papper och stämpel. Så istället för ett vanligt kort blev det ett stafflikort och voila så räddades hela kortet. Phu.Stämpeln är färglagd med FC polychromos


Då jag så dumt saknar den underbara La-La-Land banern fick jag hitta på något annat gulligt och gjorde en av andra banners och satte dit Stämplade och embossade bokstäver istället och en halvpärla på varje. Funkade ju det med men jag får nog fundera över hjärtebannern.


Den underbara Babydien var ju tvungen att vara med. Jag bara älskar den.


Så här ser då kortet ut i sin helhet när det är uppställt. Den lilla gunghästen i hörnet kommer i ett set med flera urgulliga babydies från Little B. Embossade tre prickar på rumpan på den med för lite extra effekt.
Mönsterpappren kommer i ett set om olika papper i babytema. Finns i två olika ett i rosa och ett i blått.

Glöm heller inte bort utmaningstävlingen i jultema som Moa pyssel har.
Kram
Pia Puma

Material från Moa pyssel

MönsterpapperDies
Inga kommentarer: