länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 30 mars 2016

Välkommen hem

Hej!

Våren kommer sakta här i norr och det känns så härligt. Vi har ett avlångt land och ser att blommor börja krypa upp i söder. Längtar tills de börjar synas är också.

Idag visar jag ett kort i mjuka toner i lila och mossgrönt och med en vacker stämpel från Nellie Snellen. Både den och papprerna har nyligen kommit in till butiken. Skynda att fynda *ler*

Den stämpel jag har använt har jag färglagt med Copic Sketch och stansat ut med en dies från Marianne Design. Tycker om formen och den vackra kanten som denna dies har. Ett par trähjärtan fäste jag i hörnet.

Blommor är ju trevligt, eller hur?! Jag har placerat en stor blomma i tyg i mitten, tycker den är väldigt fin, och sedan ett par mindre runt om. Länge sedan jag använde mig av blad, men nu var det dags.

Kortet i sin helhet...
På sidorna av de vackra papprerna från Maja design har jag fäst en spets och längts ut på kortet ett pärlband. Sämpeln och molnet har jag fäst på 3D-kuddar.


Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,
 Inga kommentarer: