länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 28 april 2016

Blommor

Hejsan,

återigen torsdag och jag, Jojo, börjar så smått komma tillbaka efter mycket som har skett i Livet.


Idag tänkte jag visa ett Inspirationsalster till Lottas härliga blomutmaning! Ni som har sett mina alster tidigare vet att jag gillar blommor och har många blommor på mina alster, så även nu.
Innan dödsfall inom familjen och alla förkylningar och sjukdomar så fick jag några underbara tags i ett DT-kit utav Lotta. Jag har knappt vågat röra dem. De är i en Perfektstorlek om man vill som jag kunna dekorera utan att det ser för mycket ut!
Jag grundade hela tagen med vit akrylfärg utspädd med lite lite vatten för att inte täcka tagen helt. Använde inka gold(tillfälligt slut) på kanterna och använde även den rosa glittriga frantagen(frantage finns i verkliga butiken).Massor av blommor har använts och just nu(ok inte just idag med spöregn men..) så inspireras jag av fågelkvitter. Vad är våren utan fågelkvitter? För mig är det riktigt mysigt att höra fåglarna kvittra.
Dessa Moa Pyssel har många snygga Wood veneers i butiken! Utanför min bur gjorde jag ett litet fågelbo med hjälp utav upprepad hampasnöre ihop lindad med några pistiller inuti! Pistiller kan man använda till mycket både bland blommor för att få en variation i arrangemanget eller som jag har gjort använt dem till ägg. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan använda dem till!

Under blommorna har jag även tagit med en påskfjäder i vitt för att få in känslan med fåglar samt en upprepad hampasnöre. Jag använde även en vit spets för att få lite mer vintage känsla (Psst..Vill ni veta en sak? Lotta har tagit hem en ur fin spets till oss som gillar att använda spets! Håll utkik i butiken den är på uppgång i webbutiken). Skator brukar vara experter att ta pinnar och blänkandesaker och när jag gjorde tagen ville jag få fram den känslan. Så därför har jag använt olika typer utav blingiga dekorationer(pistiller, rhinestones, frantage, paljetter, olika akryldroppar och äpplen). Jag älskar glitter och dekorationer, som ni kanske har märkt? ;)


På denna tag ville jag ha rakare former och inte de där sneddade hörnen som annars är vanliga på tags. Jag limmade därför på två metallhörn i linje med kanterna och fick då en rakare modell. Vill ni se hur det blev? :)

Såhär blev alltså tagen med massor utav seambinding band dessutom (jag älskar dessa band! och hittar man inte den färg man söker kan man även lätt färga in ett vitt med hjälp utav artist pigment pulvrena! Någon som kanske vill se en Tutorial på det framöver? Säg till i så fall så ska jag höra med Lotta om det är ok! (Än har hon inte sagt ifrån på det jag vill göra) :)
Vill ni vara redo för detta så ladda upp med dessa varor för när man väl börjar är det svårt att sluta! ;)

Jag hoppas ni gillar tagen och att det inspirerar er att vara med i tävlingen "Blommor"?

Kram, Jojo
Inga kommentarer: