länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 6 april 2016

Grattiskort!

Hej!

Idag tyckte jag att det var dags för att visa ett Grattis kort! Jag har använt mig av den fina Grattis-dies som Lotta själv skapat, jag tycker såååå mycket om den.
Kortet är i ljusa färger med ett alldeles supergulligt papper fullt med jordgubbar. Det får mig verkligen att tänka på sommar, blommor och bär. Självklart är det något jag längtar efter galet mycket.

Ett par nya papper, dekorationer och annat smått och gott gör pysslet extra roligt. Att sedan ha tiden att sitta är verkligen en bonus och mycket värt för mig då scrapbooking är något som får mig att må bra.

Här ovan ser ni delar av den fina diesen jag tidigare nämnde, den som är Moa Pyssels egna dies. De blommor jag använt kommer från Prima och träblomman är från LeCrea. De små bokstäverna vet ni alla ligger mig varmt om hjärtat. Mycket användbara och finns i flera färger.

Jag har fäst en ram i trä runt den fina bilden från klipparket "love and home", dekorerat hörnet med en fjäril från samma klippark och blommor.

Kortet i helhet, ljust med röda detaljer fick det blir då jag ville ta upp det röda i jordgubbarna på något sätt. Lite spets tycker jag passade fint på kortet också.


Material från Moa Pyssel:
Papper - Magnolia - Wild Strawberries (finns i fysiska butiken)

 
Önskar er en fin dag!
Kram från mig,
Inga kommentarer: