länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 8 juni 2016

Favoriter i repris

Hej!

Ibland tycker jag det är kul att gå igenom och kika på vad jag skapat tidigare. Det som är roligt att se är att mycket av det jag skapat med är saker som fortfarande ligger mig varmt om hjärtat.
Idag visar jag några produkter som jag är glad att jag införskaffat. De är söta, de är användbara och
några jag använder.

Moa Pyssel har sååååå många fina dies. Jag har ibland svårt att välja bland alla, och kan erkänna att det finns fortfarande många som jag önskar fanns i min pysselhörna *ler*. Nedan visar jag en som jag verkligen gillar! Tycker den kan användas på både ett gulligt och sött kort, eller ett lite renare kort med sparsamt med dekorationer eller varför inte på en layout?


En söt liten stämpel från Nellie Snellen är perfekt på ett kort till en vän, en liten flicka som fyller år. Den är rolig och trevlig att färglägga, jag älskar kjolen.

Hörndies är något jag som jag ibland glömmer att använda, men oj oj så fint det blir när jag väl kommer ihåg det. Finns många olika hörn i webshopen, så det är bara kika in och se om du hittar en egen favorit eller två...

Ni som sett några av mina alster, vet att det jag visar här nedan är något jag verkligen gillar! Doilies!!! Så användbara på alla möjliga alster. De kan placeras bakom ett stämpelmotiv eller en bild, bakom papper som en liten detalj där bara en del av en doilies visas.
Här är ett kort jag skapat med en del av produkterna jag visat i inlägget. Hoppas att jag kan inspirerar er till att skapa med något det jag visat idag.Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,Inga kommentarer: