länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 19 juni 2016

Mina favoriter

Hej på er!

Hoppas ni haft det bra och en del av er har kanske redan gått på semester nu medans andra har senare eller kanske t.o.m inte har någon alls. Själv ska jag jobba endast 4 dagar till innan jag har 4 veckors semester och gissa om man längtar.

Idag tänkte jag visa lite favoriter för vi alla har väl favoriter som våra hjärtan slår lite extra för.

Bland figurstämplar ligger ju wee stämplarna mig varmt om hjärtat givetvis och på något sätt så älskar jag att färglägga dem och jag tycker nästan att de är lättare att få till så jag blir nöjd och det är inte ofta.


Denna t.ex som är wee stämpeln Cindy som är en av de nya och färglagd med mina favoritfärger polychromos.  En film om min färgläggning på denna kan ni även se här.Andra stämplar som jag gillar att använda som utfyllnad är bl.a dessa Marianne design poststämplar. De har använts flitigt för att rama in mina stämplar t.ex.

Här kan man t.ex se att jag använt dem på tagsen.

Annat som jag bara älskar är ju alla former av fjärilar. Lera, dies, stämplar, dekorationer. Ja jag kan inte få nog och Moa hat ju massor med fjärilar att erbjuda. T.ex

Dessa former och sen leran som man har till. Mer hittar du här.sen stämplar med fjärilar givetvis.

Annat som jag inte skulle klara mig utan är seam binding och spets. Jag älskar spets att dekorera med och använder det i stort sett nästan på alla kort.
 

Moas har ju en hel del fina spetsar att köpa och även seam binding.
 
Vad gäller dies så har jag många favoriter och mycket beror ju givetvis på vad man ska göra. Använder mycket dies för att få en snygg ram runt mina stämplar. även bårder att dekorera med men även om jag vill skapa en snygg kortstomme på själva kortet. Svårt att plocka ett par speciella favoriter men denna från nellie snellen använder jag flitigt.
 

 


Men det finns ju ett ton kanonfina dies av olika tillverkare hos Moas att välja på och jag kan erkänna att jag har många av dem med.
 
Andra saker som gärna slinker med på mina kort är ju pärlor. Några pärlor här och där för att få lite balans och utfyllnad är ju inte fel och Moas har ju även sånt i sitt lager.
 
Vad gäller papper som favorit?
Ja mina favoritpapper är ju Maja design och Pion design även om det finns några andra kanonfina som man kan hitta självklart. Beror ju lite på vad man ska göra. Majas papper är ju lite mer docksöta och kan användast till en hel del. Pions papper är lite mer i vintage och shabby shicstil, dessutom brukar de även komm at med kollektioner som passar att göra till män vilket jag tycker är kanon. Kolla bara in deras nya papper i serien Mister.


Ja det var lite bland mina favoriter men självklart finns det mycket mer. Hoppas att ni får en trevlig sommar och jag hoppas vi ses snart igen.

Kram 
Pia PumaInga kommentarer: