länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 3 juli 2016

Wee kort

Som de flesta vet är jag oerhört svag för weestämplarna och här kommer nu ett kort på den som jag färglade och filmade för ett tag sedan. Man måste ju visa hela resultatet eller vad säger ni?

Stämpeln gick ju mest i rosa då det var ett önskemål så då fick även kortet gå i de tonerna.Som sagt älskar jag ju fjärilar och här har jag stämplat upp en fjäril med svart färg och sedan färglagt. Tyvärr hittar jag inte fjärilen i butiken nu även om jag letat som en tok. Dien ovanpå är en Signature dies från Sara Davies.

 I hörnet fick ett hjärta i lasercut pryda. Doilien är en die från Cheery lynn designs

Den underbara Wee stämpeln Cindy

Ytterligare en fjäril.


Insidan gjorde jag enkel med en skrivyta och så färglade jag en fjäril nere i hörnet.


Önskar er en fortsatt trevlig sommar och vi ses snart igen.
Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel

Mönsterpapper från Craft for you Vintage time paper pad. ej i webbutik


Stämpel
Fjäril

Dies

Färgläggning

Inga kommentarer: