länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 29 november 2016

Den vackraste...

Hej allihop!

Just nu, i skrivande stund, sitter jag under en varm filt i vardagsrummet och har en sprakande eld vid min sida. Det är jätteruggigt men i mitt pysselrum är det värre, ca 14 grader, och det är inte alls lockande att gå in där och även om viljan finns.

I söndags var jag på pysselträff, det är ju så kul att träffa andra och inspireras av varandra. Jag gjorde några alster bl.a. det kortet som jag visar här idag. De andra kommer jag att lämna in som tävlingsbidrag så de kan jag inte visa än men jag kan avslöja att jag använt en av Moas dies. 

Åter till dagens bidrag:
Jag har använt papper som jag fick i mitt DT-kit. Det är 6x6 mönstrat papper, från Fleur design, med bröllopstema men är så mångsidiga så de passar till de flesta tillfällen!Stämpeln är från K-design, visst är det väl en fin text! Jag tänker på mina barn varje gång jag ser den.


Jag färgade in de små hjärtana med Alco ink, på kamerans lins är det Glossy accents och en stor blomma från Prima.


Materiallista:Hoppas ni får en fin vecka så ses vi här igen nästa tisdag!


Kram /Mia
Inga kommentarer: