länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 3 december 2016

Årets första...

Hej!

Jag vet att många är i full gång med att skapa och pyssla julkort, det tycker jag är helt underbart! Jag har fått, och får så mycket inspiration och kände att ska jag få ihop några kort är det nog hög tid att börja. Jag ville skapa ett kort med en av Lottas och Moa Pyssels egna dies, så det är ett julkort jag kommer att visa idag, med en klassisk text dies...

Snöflingor i olika storlekar och material passar perfekt på mitt kort. 

Hur söta är inte dessa kottar?!! Jag är superkär i dem *ler*. Ett måste på mina julkort i år.

Kortet i helhet. Blått, rött och vitt med olika material på detaljerna gör detta kort komplett. Visst är den fin Moa Pyssels dies!!

Material från Moa Pyssel:
Dies - Joy! Noor Design - Viewmaster (liknar den jag använt)
Chees cloth (tillfälligt slut)

Önskar er alla en härlig lördag!
Kram från mig,

Inga kommentarer: