länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 20 december 2016

Moas nya die!

Hej alla godingar!

Kan ni förstå att det bara är 5 dagar till jul? Var tog tiden vägen? Och... var är snön? Tomten får sätta på hjul på släden i år :)

Idag så visar jag två kort som jag gjort med Moas nya die! Jag blev superglad när jag fick hem den, det var ju lite hemlighetsmakeri innan så jag visste inte alls vilket ord det var, ett superanvändbart ord... TACK! Jag har gjort ett par tack-kort redan i denna blogg men, va tusan, man kan inte få för många, hihi!

Korten är väldigt enkla, vilket är en utmaning för mig som har en förmåga att nästan överdekorera mina alster. Första kortet har ett mönstrat papper från Maja design. Jag har sprayat lite mist på bakgrunden så "Tack" poppar ut mer. Jag har stansat ut två Tack och limmat ihop så ordet blev lite tjockare.


Andra kortet använde jag det pappret som blev över då jag stansade ut. Så har jag satt ett mönstrat papper från Prima bakom så det lyser genom stansningen. Gorjuss-flickan (ministämpel) är färglagd med Copics. Attans så pilligt det är, hon är ju så liten. Just denna är slut i lager men det finns flera andra minst lika söta!Materiallista från Moa

NU VILL JAG ÖNSKA ER ALLA 
EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!

Och så skickar jag ut en varm och go bamsekram <3

/Maria
Inga kommentarer: