länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 10 januari 2017

Mixed media -kort

Hej på er alla godingar därute!

Hur har ni det i kylan? Hemma hos oss är det bara en som njuter och det är min fotogalne man som har varit ute i en veckas tid och tagit de mest underbara bilder på vinterlandskapen. Vi andra fryser och funderar starkt på att gå i ide, undrar om man kan få tjänstledigt för det, hehe!

Idag visar jag er ett litet projekt som jag gjorde under ett scrapmaraton hemma hos en vän i torsdags. Det är två mixed media alster! Det är fantastiskt roligt att kladda och se vad som händer. 

Dessa är gjorda av två kartongbitar grundade med vit Gesso och så har jag gjort fina mönster med hjälp av stenciler och Molding paste. Efter detta så har jag färglagt bakgrunden med rosa och turkos skimrande akrylfärg plus att  jag har blandat vit utspädd akrylfärg med olika distressfärger och skvätt på korten. Trasslet bakom blomarrangemanget är sånt som man kan få med i buketten från blomsterbutik.
Chipboard-detaljerna är embossade med ett vitt glittrande pulver, förutom fågeln, och texten är en stämpel från K-design.


Dessa kort var jätteroliga att göra jag blir jättesugen på att fortsätta men... vet ni?... Moa släpper nya dies denna vecka!! Tjohoo! Så nästa inlägg från mig kommer vara ett alster med några dessa på! Gissa om jag LÄNGTAR!

Material:

Ha det gott!
/MiaInga kommentarer: