länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 24 januari 2017

Z-fold kort

Hej alla underbara där ute!

Hur har ni det? Här är det toppen, jag har haft en fantastisk helg med massor pysslande. I lördags så var jag hemma hos Lotta på en liten pysselträff, jag ska erkänna att det inte blev jättemycket gjort men ett tack-kort hann jag med. När jag kom hem så sorterade jag band, lade dem ett och ett i zip-påsar. När jag trodde jag var klar klockan 4 på natten så hittade jag en Icapåse till så då gav jag upp. Detta var inget kul men vilken fin ordning det blev!

Idag bloggar jag ett z-fold kort, inget jag gjort ett tidigare men har sett andras och har varit sugen
på att göra ett. Motivet är Nellie Snellen som är färglagd med distresser. Blommorna är Prima och de sitter redan ihop, jag har bara modifierat dem litegrann. Pappret är ett Maja design från kollektionen Ska vi ta en fika, jättefina papper fast det är ju för sig alla Maja designs papper. Moas egendesignade die passade även in på detta kort.
Material från Moas:

Nu får ni ha det så bra till nästa gång vi ses, dvs nästa tisdag!

Kram Mia <3

Inga kommentarer: