länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 21 februari 2017

Kort i somriga färger

 Hej alla fina pysslingar!

Hur har ni det, har ni klarat er från förkylning och influensa? För mig gör Vabbruari skäl för namnet, den som klarat sig är min man vilket tydligen gör, enligt han själv, till en viking (som om inte vikingar blev sjuka) Haha!
Nu är det så att jag LÄNGTAR efter sommaren och kortet jag visar här idag (tror jag) visar det! 😊
Det blev ett grattis-kort med Moas fina Grattis-die och Maja Designs underbara pastelliga papper ur serien Summer Crush. Jag skrev förra veckan att jag nästan gjort slut på en serie favoritpapper och nu börjar även denna serie lida mot ett slut, men det visar ju att det är dags att förnya sig, hehe!


Närbilder på dekorationerna. Blommorna är från Prima och sen provade jag att använda sugrör då jag sett så många som gjort fina alster med dessa. Jag tycker att det passade på detta kort 😁 och sen lite Art stones, flakes och Glass Microbeads längs sidorna.


Jag ville ha lite distans på Grattis men tror att det skulle se lite knepigt ut med distanskuddar så jag tog ett lamineringsblad och skar ut en smal remsa som jag bigade 󠀪remsan så här ⊐ och fäste bakom, det blev riktigt bra!Material

Nu får ni ha det så gott så ses vi här igen nästa tisdag!

Kram /Mia


Inga kommentarer: