länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 27 februari 2017

Svärmor fyllde år

Hej!
Svärmor fyllde år i helgen så då ville jag ju göra ett kort till henne. Jag har nästan tömt mitt förråd för jag skickar fler kort är än vad jag gör just nu, så får nog skapa ett litet lager igen. Det är bra när man snabbt ska ha ett grattis kort eller annat kort. Och lämnar man plats för en text-stämpel eller diecut så kan vi använda kortet till det som det behövs för. :) Så gör jag ibland. Och lägger till texten när jag vet vem som ska få kortet och varför.

Pion designs klippark har jag använt.


Klicka på klipparket för att komma till de underbara motiv vi har från Pion design.

Även pappret är från Pion. Jag gillar att använda kritvitt papper till pions pastelliga färger för att göra lite kontrast. Jag vet dock att många föredrar offwhite. Vi har fått in cardstock i underbar kvalitet till det otroliga priset av 4 kr styck! Det är linnestruktur och tjockare papper än t ex American crafts som jag använt mycket förut. Dessutom är dessa billigare!

Jag använder ofta lite större pärlor som jag klistrar fast på kortet. Min favoritblandning är denna:
Chipboarden jag använt här är från ett europeiskt företag. Jag har beställt hem mer chipboard idag, De kommer nog om en vecka. 
Och Moa pyssels egen Grattis dies passar bra till den här stilen.
Grattisdiesen finns här: Grattis

Seambinding gör det där lilla extra tycker jag.

och till sist, men inte minst, alla våra härliga papper från Pion design
Normalt tillkommer frakt på papper, men handlar du för 750 kr eller mer så blir det gratis frakt även på papper och allt annat!
Välkommen in till oss på Moa pyssel:


kram LottaInga kommentarer: