länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 14 mars 2017

Färgglatt kort!

Hej alla godingar där ute!

Denna helg har det varit Linköpings scrapträff, tyvärr kunde jag inte vara med men jag åkte dit och hälsade på! Riktigt avis på hur mysigt de hade det. Jag sparar mig till Stockholm i Maj då det är den stora träffen "Stockhom Hobby and Craft Event". Moas kommer ställa ut sin butik där och jag läääängtar!!!

Jag hade hoppats att jag kunde lägga ut en tutorial, på den där fina korgen, idag som jag skrev om i förra inlägget men ibland kommer livet mellan så det blev ett Grattiskort istället med Moas fantastiskt fina Grattis-die. Jag har korgen på g så det ska komma en så småningom men ska inte säga när då man aldrig vet vad som händer och sker (det har jag insett nu).

Kortet är med en stämpel från C.C Design -Monster Eli som jag har färglagt med distresser, visst är han väl söt!. Detta är ett kort där jag tänjt lite på gränserna då jag hoppat över blommor och mixed media. Det är kul att variera sig lite :) Jag har köpt en del färgglada papper från Echo Park som jag får öva på, andra har sagt att det inte "är jag" men jag blev faktiskt nöjd med det här kortet, hehe!Material

Nu får ni ha det så gott tills nästa tisdag!

Kram! /MiaInga kommentarer: