länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 11 april 2017

Avlångt kort

Hej alla godingar!

Hoppas ni har det bra i stugorna! Denna vecka visar jag ett avlångt kort med pappret som blev kvar efter förrförra veckans kort. Tråkigt att det tagit slut, jag har bara några små spillbitar kvar. Men som jag sagt förut så får man inte hänga upp sig på en viss sort/märke på papper. Det ska användas till att skapa fina alster inte stå/ligga och damma, det är ju bara knasigt hehe! 
Jag har dekorerat kortet med Magnolia och Prima blommor och petat in lite väv bakom motivet som förresten är färglagt med distresser. Jag tycker det är riktigt klurigt att färglägga lockigt affro-hår.
Längst ner på kortet har jag satt Moas egna Kramar-stämpel som jag klippt bort "ar". Jag tror det var Lotta själv som visade detta en gång, det är ju suveränt när man inte får plats med hela ordet!! Jag har embossat denna i silver. 

Material
KennyK

Det var allt för denna gång, hoppas vi ses här om en vecka igen!

Kramar/ MiaInga kommentarer: