länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 25 april 2017

Grattis-kort

Hej alla godingar!

Hoppas ni har det bra i blåsten, i Aprilvädret. det är som att vädergudarna skrattar och säger "April, April!" Men nu är det inte långt kvar tills solen stannar kvar längre och blommorna sätter fart så vi får hålla oss till tåls!

Idag bloggar jag ett Grattis-kort med stämpel från Stamping Bella som jag färglagt med distresser (som vanligt). Jag har använt Moas Grattis-stämpel som jag stansat ut tre stycken i cardstock och limmat ihop för att få lite distans, det tycker jag är kul och effektfullt. 
Det mönstrade färgglada pappret är från Echo Park, underbara dubbelsidiga. Jag hade inget brett band i passande färg så detta har jag färgat in med en akrylfärg utspädd med vatten och sedan har jag knögglat ihop bandet och bundit det med en gummisnodd, då får bandet lite stuns av färgen och håller skrynkligheten bättre. 
Jag ska tillägga att jag använt en vit penna lite här och var och då har jag äntligen hittat en som fungerar och verkligen blir vit, det är Sharpie -jag länkar nedan!

Material från Moas

Nu får ni ha det så bra tills nästa tisdag då jag bloggar igen!

Kramar /Mia
Inga kommentarer: