länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 7 januari 2018

Ett bra att ha kort!

Hej på er!

Det här blir mitt första inlägg som fast dt-tjej hos Moa Pyssel. Jag är så himla glad! Kan man få en bättre nyårspresent? Inte i mina ögon iallafall ;-) 

Hoppas att ni har haft en bra första vecka på 2018. Min har varit helt okej. Jag har bland annat hunnit med en tur till Mantorp, träffat Lotta och gått en sväng i butiken. Något pulkaväder har det ju inte varit så jag håller tummarna för att det kommer lite snö snart.

På dagens kort har jag använt mig av diecuts. Dessa kommer i en förpackning tillsammans med bland annat blompärlor. Det finns tre texter: congratulations, with love och best wishes i olika utföranden. Jag valde just best wishes för att det kan stå för så mycket. Jag limmade hjärtana men poppade upp texten med häftkuddar.


Här är kortet i sin helhet. Jag har använt mig av ett Pion papper från Legends of the Sea serien både fram- och baksida. Ramen som är runt bilden är en Sue Wilson die. Just den finns inte kvar men Moa pyssel har många andra fina dies från samma märke. Länk ligger längst ner.De blommorna som sitter uppe till vänster på kortet kommer från förpackningen med diecuts. De små bruna blommorna har jag gjort med dien från Sue Wilsons ramset.


Bilden i mitten är från en Pion ark. Jag tycker att dessa är så otroligt vackra! Jag tror det finns en bild till varje tillfälle :-)


Kramar Nettan!

Material från Moa Pyssel:


Inga kommentarer: