länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 5 februari 2018

Snart dags för alla hjärtans dag!

Hej allihop!

I helgen har verkligen vår gård förvandlats till ett vackert vinterlandskap. Underbart tycker jag och barnen. Den här gången fick vi en ordentlig snöhög efter att min sambo skottat, så igår åkte grabbarna pulka i den.
Kan ni förstå att det är Alla hjärtans dag redan nästa vecka! Jag har nog inte riktigt förstått att det gått så fort. 😊 Så nu blir det att snabba på med korten till dess.

Dagens kort går i rosa. En passande färg till Alla hjärtans dag tycker jag.
Övning ger färdighet sägs det ju, så jag utmanade mig själv att försöka få ihop ett lite större blomarrangemang. Den stora rosa blomman är gjord i foamiran. Jag använde mig av en die från Joy för att stansa ut bladen. Det finns tre storlekar på kronbladen och med två av varje storlek blev blomman lagom fyllig. Det i mitten på blomman är också foamiran som jag fransat och sedan snurrat ihop till en rulle.


Till detta kort valde jag att använde Moa pyssels fina stämpel ”Till min underbara vän”. Magnolia Stämpeln är färglagd med Distress Markers


På hjärtat fick det bli några små prickar med Sharpie.


Det var allt för denna vecka!
Ha det så gott så ses vi nästa måndag.
Kram Nettan

Material lista från Moa pyssel:
Blom die - Flowers of Joy: köpt i fysiska butiken


Inga kommentarer: