länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 18 mars 2013

Tutorial egen glimmer mist!

Hej på er!

Har ni sett pulvret vi fick hem i fredags? Det är det pigmentet som Anna Dabrowska aka Finnabair använder i sina kurser! De små färgerna är utvalda färger av henne till hennes kurser. Jag köpte alla färger jag kom över för att erbjuda er! :)

1. Men hur gör man nu då? Jo, man behöver en plastflaska med spray. Jag köpte min på Kick´s för 20 riksdaler. Dessutom investerade jag i en liten plast tratt från Rusta. :)

2. Jag fyllde upp nästan halva flaskan med vatten.

3. Med en kniv lade jag i 2 knivspetsar (rikligt med pulver på spetsen) med pulver från Celestial Sun. Just den nyansen finns bara i 10 ml burkar.... I alla fall, jag fyllde på med mer vatten - voila - det är allt!!
Obs! 2 knivspetsar är ju ganska godtyckligt och om det ser blaskigt ut saknas det pigment. Det ska se ut precis som glimmer mist (tattered angels) lite segt och glimrande. 

Ps för att se vilken färg det blir sprayade jag lite på hushållspapper.
Nu är jag redo för lite Mixed Media! :)

Här finner ni burkar med 5 ml pigment: pigment
Här finner ni burkar med 10 ml pigment: pigment

En del färger finns bara i 5 ml burkar, en del i 10 ml burkar, och en del finns i båda storlekarna. 

Lycka till!

Kram Lotta

ps Allt eftersom jag och DT tjejerna testar de olika färgerna så uppdaterar vi bilderna inne i butiken.
Inga kommentarer: