länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 20 april 2013

Ruby från Gorjuss Girl

Hejsan!

Den nya serien från Docrafts som tagit över licensen att tillverka Gorjuss Girl är så fin! Stämplarna är stora (lätta att färglägga) och innehåller ett helt set. De är dessutom redan monterade! Här får ni se söta Ruby.
Den här gången ville jag hålla henne i softa neutrala färger. Ofta så visas gorjuss girls i just de här färgerna och jag tycker de passar så bra i dem! Hon är färglagd med ProMarkers på Letrasets papper.
Men för att ändå ge lite färg till kortet så tillsatte jag lite moss grönt. Pappret kommer från Echo Park och har du möjlighet att komma till butiken så kan du få handla dem. Det går inte att sälja lösa papper över internet fraktfritt. Men visst har vi en del fint i butiken! Den svarta blomman av siden tyg kommer från det svarta kitet.
Jag höll nere på dekorationerna. Ibland är det enkla det vackra. Stor vacker svart ros hittar ni i butiken.
Även de självhäftande pärlorna kommer från det svarta  kitet.
Cardmaking_gorjuss_girl
Med mossgrön seam binding och hjärtbannern så var kortet färdigdekorerat. Tagen kan man ta ut och skriva en hälsning på.

Material från butiken:

Må så gott! Kram Lotta
3 kommentarer:

Papermum`s sa...

Jättefint Lotta!
Jag älskar färgerna i ditt kort!
Kan inte vänta till på tisdag då en gorjuss ska få flytta hem till mig!!

Rozzan sa...

Jättefint kort! Och stämpeln är verkligen supersöt..Hör gungan till stämpeln eller har du maskat dit den? Härliga färger du målat i, fint färglagt:)
Ha en bra helg och njut av solen! Kramiz

Lotta sa...

Tack tjejer! Visst hör gungan till stämpeln. Smidigt. :)