länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 23 april 2013

Zumba-tastic...

Heeej! Har ni testat Zumba? Om inte: gör det! Bättre lyckopiller finns inte! Själv är jag en flodhäst på dansgolvet, helt utan taktkänsla, men det spelar liksom ingen roll när det kommer till zumba! :-) När jag såg Linda's fina zumbakort här i bloggen blev jag så sugen på att göra ett jag med! Visst blir man bara kääär i den svettiga zumba-donnan från Saturated Canary!?

I högra hörnet har jag hängt den fina "Böjd vimplar på rad" från Joy : otroligt användbar
die: bara att anpassa till antalet bokstäver man vill få med...

Färglat med copics på 4CC papper,
Cardstock hittar ni här

Kramar
//Cattie

2 kommentarer:

Lotta sa...

WOW Cattie! Vilken vitamin kick av färger!! Tusen tack för inspirationen! kram Lotta

Papermum`s sa...

Åh vilka härliga färger!!!!
Och färgläggningen!!! Woaw!!!