länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 31 maj 2013

3 D Flower Forming

Hejsan!

Det är egentligen inte min bloggdag, men jag bloggar ändå! :)
Jag blev så nyfiken när jag lade in 3 D Flower Forming från Joy Crafts i butiken. Vad är det? Hur gör man med det? Så jag försökte ta reda på det, men det gick inte så bra. Så då gjorde jag en egen videofilm för att när man "lär ut" saker måste man ju kunna det själv. Det älskade jag med läraryrket, att min nyfikenhet fick bli stillad. Men det får den ju även här, hihi! Så vad kom jag fram till? Jo, att man kan göra så här vackra blommor av arket. Flera olika sorter blir det också och ett par stycken av varje sort. Väldigt skoj att leka med!

egna hemmagjorda blommor

Slutresultatet!

Och har du några minuter över (ungefär 6 minuter) så får du gärna titta hur jag gjorde. :)Du hittar dem i vår kategori smått och gott. :) Här: 3 D Flower Forming.

Må så gott denna härliga fredag, vi ses imorgon på min bloggdag. :)
kram Lotta2 kommentarer:

Majsan sa...

Men den blev verkligen gullig ;)
Tusen tack för att du visar hur man gör!

KRAM MAJSAN

Cattiegirl sa...

Så coolt!
Kram
//cattie