länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 1 juni 2013

Bombshell stamps - retro

Hej!

Idag bjuder jag på ett kort med en riktigt härlig 50 tals pinuppa. Hon är så läcker i sin enkelhet och det gick fort att färglägga henne. Oftast är det håret som tar tid, men hon har inte så detaljerat hår så det är bara att måla på. :)

bombshell stamps

Hon står och blickar mot den hemliga tagsen som är i en söt påse bakom min doily. Idén fick jag när jag upptäckte den hemliga tagen i kortet som Majsan skickade mig. Jag älskar ju hemliga gömmor, varför gör jag inte dem oftare? Har nog gjort någon någon gång, men det var länge sedan.

cutting and embossing


Här ser ni en stooor hörn dies. Men ändå tyckte jag att den passade på kortet. Men jag tror nog att den passar bra på layouter också. Det måste jag testa!
Chinese roses diesen är tillfälligt slut, men jag ska försöka leta reda på den. En av mina favoriter. Just för att man kan få den nyansen man vill på blommorna när man gör dem själv.

retro

Resultatet blev ett kort i gammelrosa och blå färger. Med hjärtbannern från La-La Land crafts och seam binding, som gör det där lilla extra till korten.

Material från butiken:
chines roses (tillfälligt slutsåld)

Må så gott! Kram Lotta

3 kommentarer:

Majsan sa...

ÅHH men såå läckert!!
Helt fantastiskt upplägg på kortet.
Såå snyggt med hörndiesen och blomman är ju såå läcker.Så fint med tagsen i hörnet :)

Ja vad roligt att du hittade den "hemliga tagsen", jag undrade om du skulle hitta den ;)

KRAMAR MAJSAN

Papermum`s sa...

Så snyggt!
Vilken härlig färgkombo! Jag älskar hörndiesen, så läcker och detaljrik. Och pinuppan är perfekt färglagd,
Kraaaam!!!!

Cattiegirl sa...

Baddräkten på den bruttan är helt otroligt fint färglagd! Visst är hon så kul att jobba med! Och användbart till väldigt många typer av kort! :-)
Kram
//Cattie