länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 14 maj 2013

Till mor

Hejsan!

Min mor är i himlen, men jag tänker på henne ofta. Jag hoppas hon kan blicka ned och se kortet jag gjort. Det gör ont att göra mors dag kort. Men jag hoppas det är bra terapi.

handgjord blomma

Jag har använt de underbara blommorna från FabScrap. När man använder en sådan här blomma behövs inte så mycket mer dekorationer. De är så vackra.

Jag ville ha ett stilrent kort, med mycket vitt och embossing. Jag ville inte ha chalkade kanter, men däremot en stämpel med mitt meddelande. 

vitt handgjort kort
För att få höjd i kortet har jag använt rätt många 3d kuddar.
På sidorna av kortet har jag placerat två mannekin diecuts från diesen Mannekin av La-La Land Crafts. Den borde kanske fått en mer framträdande plats, för de är vackra. Men det får bli på ett annat kort.
Jag har använt två embossing foldrar från Joy. Stämpeln kommer från K-design. Pärlorna är gjorda av de nya Liquid Pearls från Rangers som kom i veckan.

vitt embossat kort
Vitt är skönt och lätt att jobba med. Allt material jag använt hittar du här nedanför.

Material från butiken:

Kram Lotta
6 kommentarer:

Louise sa...

Beklagar att du inte har din mamma kvar här på jorden. Men hon finns med dig i allfall.Du har gjort ett otroligt vackert kort och det är precis lagom med allt. Du kunde inte gjort det bättre.
Det lyser värme och kärlek om hela kortet.
Många Kramar Louise

Susy sa...

Vilket ljuvligt vackert kort du har gjort till Mors dag!
Stilrent och snyggt!

Min mamma finns också i himlen och jag är helt övertygad om att hon är en ängel, precis som din mamma, och att de blickar ned till oss!

Ha en bra dag min vän!

KRAM SUSY

Ulla sa...

Vilket underbart kort älskar det vita och du din mamma tittar säkerligen ner och ser vilket fint kort du gjort till henne. Älskar blomman så vacker den är. Min mor dog också för många år sedan men hon har alltid en plats i mitt hjärta och hon vakar över mig har jag fått veta av en kille som jag gick till för några år sedan.
Kram Ulla

Papermum`s sa...

Ett vackrare kort får man leta efter. Din kärlek lyser i hela kortet, så fint Lotta.
Och lilla mamma ser och känner dig.
Kram vännen.

lenislenis sa...

Underbart vackert!

Cattiegirl sa...

Kortet är så vackert och blomman är verkligen helt underbar!
Du är stark som orkar möta sorgen och saknaden i ditt skapande. Jag är övertygad om att din mamma glädjs - vart hon än är.
Kraaam