länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 20 juni 2013

Simply Gorjuss

Hej!

Ibland har man inte riktigt tid att sitta tre timmar och färglägga ett stämpelmotiv. Då finns det olika klippark eller decoupage motiv man kan ta till! Igår när jag skulle svänga ihop ett kort, som ändå helst skulle se fint ut... Så kom jag att tänka på förpackningen som ska räcka till minst 8 (wohoa) handgjorda kort men ändå är snabb-scrappade. Så jag tog fram en förpackning. Så här ser de ut:


Den här förpackningen innehåller både motiv och papper. Det räcker till minst 8 kort, dvs kostnaden blir under 10 kronor per kort!! Och som vanligt är förpackningen fraktfri! Tjoho! Det jag kan nämna är att var försiktig när du öppnar förpackningen, man kan nämligen scrappa själva förpackningen! Det är jättefina bilder på insidan av den ganska hårda förpackningen! Vill man öka på kostnaden och lyxkänslan för kortet/korten kan man addera cardstock. Det gjorde jag. Och en bit band.


Snyggt! Var min tanke när jag öppnade upp.


Motiven är redan utskurna så det är bara att ta loss dem från arket. Jag använde 3d kuddar för att få riktig höjd på motivet. 2 blommor som jag skurit till med Chinese rose diesen fick dekorera kortet. Hmm.. jag tror inte jag lagt in twine banden än i butiken, får försöka göra det snarast. Twine är härligt!
Kortet är enkelt (går inte att öppna) så därför har jag använt denna dies från Joy som är perfekt till våra enkla  kort som ska stå på display.
Och "tack" har jag skrivit dit för hand, tagsen är också med i förpackningen. Det var allt för denna gången! Scrappa lugnt! :) Och trevlig midsommar om vi inte hörs innan dess!

Material från butiken:

Kram Lotta

1 kommentar:

Cattiegirl sa...

Så bra att du visade Lotta! Bilderna var väldigt fina och jag kan verkligen se dem på "vanliga kort" när man som du säger inte har tid med duttandet/färgläggning!
Och jag är ruggigt sugen på kortställningsdie:en oxå - grymt läcker!
Kram
//Cattie