länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 21 augusti 2013

Därför kommer det inga digitala stämplar på ett tag

Hej på er!

Ja, varken digitala stämplar eller gummistämplar som vi hade tänkt lansera i höst kommer bli av. Det är en dröm vi hade att göra både digitala stämplar och gummistämplar. Men ibland måste man prioritera om, och det är precis det som hänt. Men jag kan lägga till att det är bara lagt på is, det kommer ske i framtiden någon gång.

Så vad är det då som hänt som upptar all vår tid? Jo, Moa Pyssel, vår kära butik, håller på att växa ur sitt rum (vårt gästrum) och försöker ta över hela huset. Vårt förråd på övervåningen tillhör också Moa Pyssel nu. Och stackars Jocke har ett hörn av vardagsrummet som är hans. Han tycker det är lite för lite plats till honom när vi faktiskt har ett hus. :)

Så därför blir det en stooor ombyggnation av garaget och snickarboa så Moa Pyssel kan få egna lokaler och jag kan ha öppet tider och få ha en fysiskt butik och få chansen att träffa er! Inte så dumt ändå!
Men ni vet domino effekten? Först måste Jocke göra en vind. Sedan isolera garaget och sedan kan vi börja göra om själva butikslokalen. Så vi räknar med tidsperioden ett år för hela projektet. Huva. Under tiden får Jocke nöja sig med ena hörnet i vardagsrummet! :)  


Må så gott kära scrappare! kram Lotta1 kommentar:

Pysselfröken sa...

Åh så roligt med en fysisk butik! Lycka till!