länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 5 september 2013

Hårda bandage...

.. verkar det bli, eller?
Ja, inte mot någon annan än mig själv, jag lovar!
Visar en LO som jag verkligen gillar!
Jag gillar mina ord och jag gillar fotot och hur kul det var att göra den. Jag gillar t.o.m. fjärilsbården... (kämpar mot fjärils-aversionen här...)
Jag har smetat lite vit Gesso på cardstock med en plastgaffel (?!). Ett väldigt tunt lager för jag ville att alla andra detaljer skulle synas bättre. Blev lite smutsigt grått, snyggt!  På de sista orden har jag klottrat med en tuschpenna. På ena bannern...

...står mitt budskap till mig själv! Handlar bara om att jag ska komma ihåg mig själv lite också, i den hetsiga vardagen jag lever i.
Ja, den är ju ursnygg, eller hur?!


Texten är embossad och jag har " förstört" genom att ta bort lite embossingpulver innan jag fönade så texten ser lite luggsliten ut. Jag har klippt ut dem med liten kant/ram.
Här ser man det ovanliga omsorgsfulla jobb jag gjort med att stämpla olika texter i Gesson. Och ser ni det lite röd-orange-aktiga prickarna?
Det är den underbara misten man blandar själv. Tycker det blev ursnyggt med guldblänket som kommer fram när allt torkat!
Nu kanske några av er funderar på att det var väldigt vad detta alster påminner om färgen på Catties underbara kort från i tisdags?
 Jodå, det stämmer. Den här LO:n och Catties kort är alster från European Scrapbattles första omgång. Hoppas vi kan visa upp bidrag från många omgångar! :-)


Material från Moapyssel:

Ha en underbar höstvecka!
kram // Linda

3 kommentarer:

Lotta sa...

Åh Linda, din LO är fantastisk! Underbara detaljer och snygg helhet! Kram Lotta

Cattiegirl sa...

Grym helt enkelt.
Grym.
Kram
//Cattie

Papermum`s sa...

:-)