länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År!

Hejsan!

Gott Nytt År alla följare av Moa Pyssels blogg! Hoppas ni får ett riktigt bra 2014!
Lite om Moa Pyssels planer, kan jag ju nämna:
-Fysisk butik beräknas att öppna i slutet av februari. Och här kan jag sälja sådant som jag inte kan sälja över nätet, jippi! Och jag räknar med att göra nya inspirationsalster att ställa ut för att riktigt inspirerar mina kunder. :) Kanske får jag träffa dig och prata scrapp? Ett av de roligaste samtalsämnena som finns!
-Fler spännande dies och stämpelmärken kommer antagligen komma till Moa Pyssel. Det är ju de två kategorier som vi riktat in oss på främst.
- Eventuellt kommer vi testa att vara butik på någon träff. Någon mindre träff vore ju bra, så vi får lite erfarenhet.

Det har varit mycket skönt att ha lite ledigt över julen. Att få varva ner och vara med familjen. En bra julledighet, för arbetstagare. :) Och visst har jag ett årets sista kort att visa. Jag har verkligen fallit för Magnolias stämplar (igen). Så en Magnoliastämpel får avsluta årets bloggande. Just denna är privat, men jag har tänkt ta in mina favoriter i butiken. Så håll ögonen öppna!

Överst har jag en härlig dies från Crafts-Too. Crafts-Too är ett amerikanskt märke som är på fram-marsch. De gör vackra dies som dessutom är prisvärda. Denna heter Entwined. Den kostar bara 99 kr.


Färgen på mitt finalkort? Lila så klart!


Peacook- (påfågel) fjädrarna från Magnolia är helt underbara. De kostar 199 kr, men det är de värda, de piffar upp allt från kort till layouter. Två storlekar har de och det är snyggt att lägga dem omlott. Eller på varsin sida om motivet.


Och stället till korten är också utstansat från en dies från Joy. Den gör verkligen mycket för intrycket av kortet. Hur man visar upp sitt kort är viktigt. 179 kr kostar denna dies, men den används mycket! 
Och så skymtar du den underbara diesen från Magnolia som heter Vintage box suger lace. Även den kostar 199 kr. Den är perfekt att använda istället för spets på korten.


Förutom de dies jag redan länkat till så har jag också använt:


Den kostar 249 kronor och är den dyraste diesen jag använt på kortet. Den är så härlig och blir fin utskuren. Jag hade inga problem att skära ut den, men jag använde metallplattan från Cheery Lynn.

Vingparet från La-La Land. De är sååå vackra! Jag håller på med en layout där jag också använder dessa, ni får se "nästa år". :)

Och sist men inte minst:
Där jag använt mig av hörnen för att forma mitt kort.
Dessa dies kostar 225 kr, men kan varieras på en mängd olika sätt för att få olika stora hörn.

Ha en fortsatt trevlig nyårsafton! Kram Lotta på Moa Pyssel


4 kommentarer:

Marita Johansson sa...

Underbart kort och sååå många fina dies

GOTT NYTT ÅR

Rosa A/Scraprosa sa...

Superläckert kort!
Dies är to die for :-D

Gott nytt år!
Kram Rosa

Stephi sa...

Gott nytt år och spännande att få butik och kunna träffa likasinnade:-)
Diesen är ljuvliga allihop men ljuvligaste är det vackra kortet som får avsluta detta år. Kram

Rozzan sa...

Jättefint kort Lotta!! Och sååå många fina dies. Ser fram mot att komma och besöka Moa pyssels fysiska butik i februari :) kram