länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 20 december 2013

Titta inte Pysselfröken! :)

Hihi, hej!

Jo, det här kortet skickade jag till Pysselfröken aka Frida. :)
Jag måste erkänna att det var väldigt roligt att göra julkorten i år, för jag tycker Magnolias Winter Wonderland är den finaste julkollektionen någonsin. Det är en fröjd att färglägga dem och de flesta av dem kan man använda som gratulationshälsningar i januari och februari också. Kanske inte den här som jag visar idag. :)


För en gångs skull så gjorde jag ett julkort i rött. Jag tycker det är lite svårt att scrappa i rött. Det är så... rött, hihi. Men den här gången gick det riktigt bra (för att vara mig).
Jag har använt roliga dies och blommor. Och den här dekorationen som jag gjort själv av lera och inka gold  (lava red heter färgen) finner du här: formar

Twine har vi och kanske har jag kommit ihåg att lägga in den röda färgen till jul, jag kan ju hoppas: twine
Nehej, det hade jag inte, får göra det så fort jag har tid att lägga in varor igen.


Nej, men vad är detta? Har jag missat att lägga in charms i form av snöflingor? Bastning Lotta! Inte konstigt att ingen köpt snöflingecharms nu i december...
Upptäckte jag nu när jag skulle länka till dem. Tur att vi öppnar fysisk butik snart så det blir lite ordning på mig. :) Jag kan erkänna att det svåraste att hinna med när man har egen butik är att lägga in alla varorna i nätbutiken, en del slinker igen och så upptäcker jag det när jag ska länka till dem...
Spetsen finns i alla fall inlagd här: spets
winter wonderland magnolia
Söta Tilda med sin julstrumpa! Hon är härlig att färglägga, hennes klänning kan vara lite lurig dock. Ibland kan den se lite fyrkantig ut. Om man inte gör lite veck. Papper kommer från den underbara paper paden Vintage Winter från Maja design. Den finner ni här: Vintage Winter

Och alla stämplar från Magnolia finner ni här: Magnolia

Diesen jag använt som form, är tillfälligt slut, jag räknar med att den kommer in så fort juluppehållet är slut och grossisterna öppnar igen. De har ju också jullov, de flesta av dem.

Allt är färglagt med ProMarkers. Imorgon visar jag fortsättningen på när jag färglägger Charmings. Då har vi kommit fram till hår. Må så gott! Kram Lotta2 kommentarer:

Anna sa...

Vilket underbart kort!! Härligt färgläggning!!
Kramis

Papermum`s sa...

Så himla fint Lotta!!! Härligt juligt!!