länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 16 januari 2014

Hur mycket jag älskar dig

Hejsan!

Min dotter frågade mig: - Mamma, kan du göra en sådan där sida till mig där det står hur mycket du älskar mig? Så jag inte glömmer bort det när du dör.

Hm.. den sista meningen hade hon väl kunnat hoppa över, men annars blev jag väldigt glad över hennes fråga förstås! Så jag började grubbla. Hur gör man då? När man ska göra en kärleksförklaring till sitt barn som hon ska spara efter att jag dött. (Har ni tänkt på att det här, vår hobby, kanske är vårt viktigast arv vi lämnar efter oss?) Jo, man tar vackra papper. Maja design t ex. Och så väljer man ut ett kort där jag faktiskt är framför kameran (alltid jag som tar fotografier i min familj, så ibland undrar jag om jag ens var med på den semestern..hmm...) tillsammans med min dotter.

Sedan väljer man de vackraste dies man har. Och en riktig favoritstämpel. Ingen som tvivlar på att jag gillar snögubbar? Den här snögubben är från 2003. Det är alltså en riktigt gammal stämpel, och jag älskar den! Men den slutade tillverkas för länge sedan så det är rätt svårt att få tag i den.När man är så pass "offentlig" som jag är så vill man gärna ha dold journaling. Vad är nu detta? Jo, texten du vill ha med på layouten är dold. Så bara mottagaren av layouten (förhoppningsvis) läser den så småningom.


Och min kärleksförklaring? Den finns i den här rullen. :)


Blanda handskriven text med stickers för din personliga och egna stil. Kronan är gjord med en mod podge form (av lufttorkande lera) och sedan färglagd med inka gold.


Även bakom älvan finns lite dold journaling. Kan du gissa vad det står?!


Min layout till min dotter. Hoppas den överlever mig. :)

Kram Lotta

Material från butiken:


Tyllen är privat, det bara måste jag köpa in till Moa Pyssel. Mental notering gjord! :)
3 kommentarer:

Louise sa...

Å vilken klok dotter du har. Du har gjort en helt fantastisk lo med så mycket kärlek i. Kram Louise

Papermum`s sa...

En så fin LO!
Och det lyser av kärlek i den!! Verkligen jättefin!
Och tyll... Ja tack.... ;-)
Kram

Stephi sa...

underbart fin och så go dotter