länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 18 januari 2014

Tillbringade igår...

... hela kvällen med en god vän som står inför en stor utmaning. Jag beundrar henne så mycket! Så naturligtvis blev det en hyllning till henne som hon kommer få i en stor bukett blommor när hon erövrat sin utmaning!  :-)

Så, det blev en tag!
Vad har jag som stomme?
Jo, en av de underbara embossingfoldrarna!
Den här är ju så snygg så hälften hade varit nog, fniss! Och dessa påfågelfjäderdiesen drömmer jag om (är fortfarande i min fjäderfas...).

De här små härliga stämplarna är en nyhet i butiken. De är perfekta att lägga till på kort, LO och andra alster. Jag kommer framöver visa flera olika som är perfekta till många tillfällen! Är ni nyfikna kan ni gå hit och kolla redan nu. De är ju så billiga!  :-)

Ja, vingarna från La la land kan man också använda i all oändlighet. Här har jag embossat med två färger för att få mer liv och nyanser. 
TIPS! Jag häller försiktigt en färg (turkosblå) över några delar av vingen och skakar av det överflödiga ordentligt. Sedan tar jag den andra färgen (turkospärlemor) och häller över hela. Jag häller av det överflödiga försiktigt och sen embossar jag båda färgerna samtidigt under fönen. Då flyter de ihop mer och det gillar jag... :-)

Material från moapyssel.se


ÅH! Vet ni vad som håller på att hända?! Jag har vårkänslor!! Jo, redan.... Vet inte om det blir en lång väntan då eller om våren kommer snabbare?..... Hm...
Jag önskar oss alla en underbar scrapvecka och snart kan vi rent fysiskt gå in i Moa pyssels butik - visst ska det bli kul??!!
Må så gott
//
Linda1 kommentar:

Lotta sa...

Så fin Linda!! Och det där kommer nog bli en riktig favoritstämpel för mig med, det känner jag på mig! kram Lotta