länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 19 mars 2014

Aries Tilda

Hejsan!

Ja, en del av magnolias nya stämplar har horn. Så det är bäst man läser på vilket stjärntecken det är, om man tycker det är noga. Jag tycker i alla fall det när jag lovat någon att visa hennes tecken och sedan hm... tar stenbocken istället. Turligt nog är det bara att göra ett nytt kort med rätt tecken för att rätta till det misstaget. :)


Det är ju modernt med stora dekorationer just nu. Och även om jag är sådan att jag inte bryr mig så mycket om modet egentligen, så måste jag ju tänka lite mer på sådant när man har en scrapbookingbutik. Så är det ju. Jag var tveksam mot den här stora vackra fjärilen först, och tyckte den var för stor. Men det var vår första torsdags-dt Louise, som visade hur läckert det kan bli med den och nu har jag provat den ett par gånger och älskar den!

Tulpanbården passar bra till våra påskkort också.


Här ser ni dies från Magnolia, den lilla tagen högst upp. Den har jag stämplar med postcard från Magnolia.
Spetsen finns här: spets


Wood veneers gör verkligen det lilla till ett kort.

Söta Tilda Aries. :)

Material från butiken:

kram Lotta

2 kommentarer:

Monica =) sa...

Men oj så fin hon blev, vilket härligt kort Lotta!!! <3
Jag är imponerad av dej o alla andra som kan fylla ett kort med så mycket olika dekorationer o små detaljer utan att det känns rörigt! Mina kort blir ofta mer åt det lite stramare hållet även om jag gillar en massa färg =) Jag få testa din variant också, utmaningar är kul!!
Glada hälsningar, Monica

Cattiegirl sa...

Fantastiskt vackert kort! Måste nog resonera med mig själv om jag inte ändå behöver en fjärilsdie (till)...;-)
Kraaam