länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 1 mars 2014

Project Life + jul = lycka

Idag är det då dax för mig att visa ett nytt uppslag i mitt Project Life album. Jag kommer idag att blanda två olika sorters plastfickor för att få en annan layout på mitt dubbeluppslag än jag fick sist. Jag väljer därför en plastficka ur denna förpackning. Denna sida har plats för ett mycket stort foto (halva sidan) och tre normal stora fotografier.

Till den andra sidan väljer jag en plastficka ur samma förpackning som förra gången, alltså denna.


När jag kommit så långt att jag bestämt mig för hur mitt uppslag ska se ut så tar jag fram fotografier och papper som jag tänker använda. Jag var sugen på att testa att scrappa lite julkort så det blev fjolårets julkortsfoton. Sen använde jag julpapper från Teresa Collins som jag hade hemma.

Så här blev mitt uppslag:Precis som förra gången har jag valt att bara använda mig av papper från samma serie. Ett bra sätt för att enkelt få layouten att hålla ihop. 


Till den stora plastfickan hade jag inget så stort fotografi utan jag valde istället att "scrappa" detta utrymme. Har använt mig av en underbar gran-dies som finns i butiken. Detta är nog min mest använda die. Jag verkligen älskar denna gran.


Närmare titt på vänstra sidan:


Här har jag igen använt granen. Men också en annan fin dies från butiken med julkula. Denna stansade jag ut i svart cardstock och fäste med en röd brads. Lite svart washi-tejp har också fått bryta av på sidorna.


En närmare titt på den högra sidan:Här ska jag skriva dit lite egen text i den toma rutan. Jag ska också skriva dit JULKORTSFOTOGRAFERING och datumet i rutan med julgranskulan. Tyckte att det såg lite tomt ut och kom just på det nu när jag sitter här och skriver.


Hoppas nu att ni får en riktigt härlig lördag!
Nick


2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så snyggt! Jag älskar hur du bröt av allt det röda med svarta detaljer! Jag har själv svårt att skapa med rött. Och så tycker jag det blev så snyggt med återkommande samma dies. Det har jag inte tänkt på att det binder ju ihop två sidor. Tusen tack för att du gav så fina tips! Både till mig och alla Moa Pyssels blogg-läsare. Kram lördags-Mama :)

Cattiegirl sa...

Jättehärliga LO's! Bara att hugga i å börja beta av de där högarna som ligger å samlar damm! :-)
Kram
//Cattie