länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 30 april 2014

Istället för en blomma

Hej,

Ibland är det kanske roligt att ta med något annat än en blomma om man t.ex. är bortbjuden på middag eller liknande. Jag tänkte idag ge ett alternativ till en present till värdparet. En flaska i en fin cellofanpåse och en tag med en hälsning på.
Jag har använt ett cardstock som stomme och har sedan klätt den med ett mönstrat papper. Jag har dekorerat min "flask tag" med doilies, en vimpel och en tag. Ett par klädnypor i trä, vita blommor, en vacker fjäril och en charm får också pryda min lilla gå-bort-present.
Jag har stansat ut en vacker och ganska skir fjäril från Joy och fäst den på blommorna i spets. Diesen är helt underbara!
Moa Pyssel har många vackra charms, här har jag använt mig av en jättefin klocka.
Jag gjorde min "flask tag" som en krok och i och med det ville jag ha något som gjorde att alltihop satt fast runt flaskan. Jag använde mig av ett vackert band, seam binding i vitt, och det blev en fin detalj. Tycker det blir fint med olika material på ett alster.

Material från Moa Pyssel:
Mönstrat papper - Echo Park - Victoria Garden - Blooming Blossoms (fysiska butikent)
 
 
Önskar er alla en trevlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh vilken fin gå-bort-present Ejja! Helt ljuvlig! Tack för inspirationen! kram Lotta