länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 26 maj 2014

Vecka 14....Eller?

Hej!

Jag är så glad att Lotta har tagit hem Simple Stories sn@p "DIY Boutiqe" - jag älskar den serien SÅ mycket! Det går verkligen supersnabbt att få ihop sidor när allt är matchat å klart redan innan med papper, stickers och etiketter! Mitt enda problem nu är att jag är så himla snurrig: när jag skulle sätta in min färdiga vecka 14 i albumet så satt där redan ett uppslag för samma vecka!? Humm...:-/


-Vecka 14, eller någon anna vecka - får kolla upp det där...;-)

Läckra overlay stickers räcker!


Enkelt, men helt underbara PL kort!

Material fr Moa Pyssel:
Designpapper, Fysiska butiken

Kramar
//Cattie

4 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vilka fina PL sidor Cattie! Underbara färger och härlig layout på sidorna! kram Lotta

Lotta sa...

*Project Life-sida :)

Cattiegirl sa...

Och nu med text oxå...:-)

Eivor Larsson sa...

Jaha, då blev jag galet sugen på PL igen...ok, det suger ofta och jag ler varje gång jag ser album och dekorationer. Tyvärr har det blivit en sak som jag tror jag måste göra när annat är klart?!
Du inspierar kära Cattie! Kul att se texten också :)

Kram från mig,
Eivor/Ejja