länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 17 juni 2014

Det enklaste

är ibland skönt och vilsamt, tycker jag.

Hej!
Jo, när det är åska i luften så får jag ofta huvudvärk. Scraplusten/kortmakarlusten brukar ändå kunna infinna sig men då blir det mer CAS och lätta kort. Det blir mest vilsamt för ögonen. Så blev det idag när jag blev så sugen på att göra ett lite enklare kort. Jag ville bara använda några dies, 3d kuddar (gör mer än man tror!) och vackra papper. Allt kommer från Moa Pyssel, men några av produkterna är tillfälligt slut.


Motivet är utstansat från en dies från Marianne design.


Med den kan man kombinera sina motiv på lite olika sätt.
Man både skär ut och embossar sedan sina motiv. T o m det lilla körsbäret fick en embossad prick.


Jag hade sedan denna användbara kvadratiska doily från Lifestyle Crafts och gjorde en fyrkantig doily. Det tycker jag blev bra till de ovala diecuten som jag gjorde med dies från Spellbinders. Jag tror de är på väg till butiken igen, om jag lyckades knipa de sista hos min grossist. 

Så här ser den kvadratiska diesen ut i förpackningen:

Designpapper är från Fabscraps som finns i fysiska butiken. Mer bling har jag också i fysiska butiken.

kram Lotta
1 kommentar:

Margareta sa...

Superfint och så snygga dies!