länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 14 juni 2014

Det som komma skall

Hejsan!

Det är mycket på gång hos Moa Pyssel just nu. Mycket som skall hinnas med innan semestern. Så det här blogginlägget idag, handlar om varor på väg till Moa Pyssel just nu, tävling och dt-torsdag.
Från La-La Land kommer både nyheter och efterlängtade dies som blir påfyllda i lagret. Jag vet att scrappare väntar på bl a den här diesen, ni ser på bilden ovan. Den skeppas mot Sverige i skrivandets stund! Kommer om cirka två veckor, gissar jag. Från USA brukar det alltid ta lite tid.Det här verktyget här har jag testat! Och oh boy om jag kommer köpa en sådan till mig själv när den landar i butiken nästa gång! Den är tillfälligt slut, men också på väg mot vårt vackra land.


Tack n peel har vi fått in i butiken. Det är inte så många grossister som har ezmont. Jag tycker denna fungerar bra, man får göra lite annorlunda bara för den är lite stummare än ezmont. Det jag gör annorlunda är att jag har mjukare underlag under mitt papper. Den finns här: Tack n peelMånga vackra blommor från Prima är beställda. Det är inte riktigt alla sorter från Prima som faller mig i smaken, men de som gör det blir nästan alltid favoriter. "Le Mia" kollektionen och "Sopranos" är några favoriter. Fler färger av "Sopranos" är också på väg till oss. Prima är dyra, men de är kvalité. Använder man en av dem så räcker det ofta för att få sin blickfångare på sitt alster. Sedan fyller man ut med billigare och mindre blommor. Vackert!


De här färgerna från Martha Stewart tänker jag testa när de kommer in i butiken. De verkar härliga! (Jag vet att åtminstone en i dt-gänget redan testat dem)

Mer som är på väg till butiken: project life-produkter, mini pebbles från Prima, stämplar från Prima, förvaring för papper, fler Gorjuss girls stämpelset, med mer! Du håller väl ett öga på produkterna på förstasidan under rubriken Nyheter? :)Sedan har vi sommartävlingen som pågår!

Här hittar du länk till den: Sommartävling  (finns även en länk i sido-fältet)

När det gäller DT-Torsdag så gör vi ett uppehåll i juli månad, då jag kommer ha semester och försöka jobba så lite som möjligt. Nätbutiken är ju alltid öppen, men jag kommer plocka ordar en gång i veckan under den tiden. Vi kör igång med DT-Torsdag i augusti igen, om ni vill. Vi kör så länge ni tycker det är roligt att prova på designteam-uppdraget.

Sista lördagen vi har öppet innan vi stänger för semester är den 28 juni mellan kl 11.00 och 14.00.

Det var lite om vad som händer just nu och även det som är på gång. Må så gott! kram Lotta

Inga kommentarer: