länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 26 juni 2014

Grattis säger vi till...

Hejsan!

Först av allt vill jag tacka alla som blev inspirerade och ville delta i vår tävling! Ni är så duktiga allihop! Som tur är skulle jag inte utse en vinnare utan jag skrev 1-9 på lappar och drog en lapp. :)
Vilket nummer som kom upp? Jo, det var nummer 2 och det är Majsans inlägg! Grattis Majsan och jag önskar att du mailar mig på lotta  @   moapyssel.se   (fast allt sitter ihop, vill inte få en massa spam-mail). Stort grattis till dig!

Men jag skulle gärna vilja erbjuda något litet tröstpris till de övriga superduktiga scrapparna och OM du vill ha en rabattkod på 10 procents rabatt på vårt sortiment så kan du få det om du deltagit i denna tävling. Då mailar du mig och skriver ditt nickname som du deltagit i den här tävlingen med så mailar jag din kod. Rabattkupongerna finns redan färdiga OM ni vill ha dem. De är personliga och får ej överlåtas. De gäller dock bara idag och imorgon för sedan börjar min semester. :) Annars tackar jag er alla och önskar er en härlig sommar!

kram Lotta


4 kommentarer:

Jok_96 sa...

Stort GRATTIS Majsan
Kram Johanna.

Louise sa...

Hipp hipp hurra för Majsan. Stort grattis till vinsten.
Kram Louise

Majsan sa...

JIPPIE!!
ÅHH SÅ GLAD JAG BLIR!!

Tack för en rolig sommartävling! :)

KRAMAR MAJSAN

ÖNSKAR DIG EN HÄRLIG SEMESTER!

Susy sa...

Grattis Majsan!!!!

KRAM SUSY