länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 27 juni 2014

Presenter

Hej på er!!

Idag vill jag visa min sons presenter till sina fröknar på förskolan.
Det är alltid svårt att hitta på något nytt, man tycker alltid man gjort än det ena än det andra ;)
Så i år gav jag mig på något nytt ;)

Jag stansade ett hjärta och gjorde halsband och så la jag sakerna i cellofanpåse och knöt fast en tag.


Tagen stansade jag ut med en tjock die från tim holtz  - tag & bookplates, sedan fick tagen papper från maja design / skärgårdsliv på sig, jag tycker om den serien jätte mycket.
Jag har även använt av en die från lifestyle craft - nesting frame 11, det röda och där texten är stämplad. Älskar dem, man får så många dies i samma fp och dem är så användbara och prisvärda, kan det bli bättre ;). Lite blommor och halvpärlor får oxå vara med, under blommorna skymtar magnolias die heart swirl.
Sist satte jag dit en segelbåtscharm tyckte det blev kronan på verket ;)Här ser ni lite hur det blev när jag la mitt smycke i en påse och sedan i cellofanpåse, så knöt jag fast min tag med seambinding, jag tyckte mycket om slutresultatet, enkelt och stilrent


Här får ni en liten närbild ;)

Jag önskar er en toppenhelg med mycket pyssel.

Kram Johanna.


Material från moapyssel:
Papper från maja design  - Skärgårdsliv
lifestyle craft - nesting fram 11
Blommor från den fysiska butiken
Magnolia die - heartswirl

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh vad fina presenter de får! Jag har också gjort kort som jag ska ge idag. Ska åka iväg på lunchen och köpa trisslotter till dem. :)

Jo, jag lade till tag-diesen och länkade, hade visst glömt att ha med den i nätbutiken. :) kram Lotta