länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 16 juli 2014

1, 2, 3

Efter solsken kommer värsta regnet?! Ja, regn och åska var det verkligen under måndagskvällen, men jag måste erkänner att jag tycker det är ganska mysigt. Med fönsterlamporna tända och scrapbooking produkter på köksbordet i stugan skapade jag den layout jag ska visa för er idag.
Det var väldigt länge sedan jag gjort en layout och jag kände mig lite ringrostig, men det var förstås alldeles underbart att fixa med foton, papper och vackra dekorationer från Moa Pyssel. Jag älskar verkligen att göra layouts!

Det blev en sida om hur vår son överlyckligt lyckas ställa sig upp i spjälsängen. Siffrorna som fått blir rubriken är chipboards och jag gillar dem. Ett par trädekorationer i form av en roligt pratbubbla, ett par hjärtan  och tags i canvas ger alla en fin och härlig känsla.
Under de fina chipboardsiffrorna har jag stansat ut finfina vimpeln från La-La Land Crafts. Tycker den är så söt! Jag provade också min nya dies som gör hål "på rad",också den från La-La Land Crafts, i det gröna pappret och vad säger jag...jo,jag gillar den förstås. Kommer att användas igen!
Blommor och spets, ingen hemlighet att dessa dekorationer ligger mig varmt om hjärtat. Jag använde en bred bomullspets över hela pappret och det blev jättefint. Blommor i papper och spets med en trästjärna i mitten och rosor i olika storlekar fick också dekorera min sida.
 
Material från Moa Pyssel:
 
Nu är det snart dags för min semester, arbetar bara denna vecka (jippii)!! I och med att jag har semester blir det att jag har en liten bloggpaus också, men i augusti är jag tillbaka igen. På återseende kära läsare!
 
Önskar er alla en fin dag och en härligt sommar!!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 
 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så läcker, du är så jäkla duktig på att göra LOs.

Kram Pia Puma

Jok_96 sa...

ÅÅÅ vilken härlig LO du har skapat, du inspirerar mig mycket.

Kram Johanna.

Lotta sa...

Vilken underbar LO! Och jag hoppas du har en riktigt härlig semester! kram Lotta